видео - Без изказвания, с 29 гласа за, 5 против и

...
</TD
>видео - Без изказвания, с 29 гласа за, 5 против и
Коментари Харесай

Застрояват огромен парцел в западната част на Пловдив

видео - 

Без изявления, с 29 гласа " за ", 5 " срещу " и 11 " въздържал се " пловдивските общински съветници утвърдиха смяна на регулацията и застрояването на голям имот в кв. " Прослав ", предава Plovdiv24.bg .

С решението се трансформира предназначението на терена, който до момента попада в документите като земеделска земя. Всъщност това е един от старите икономически дворове в " Прослав ", на улица " Просвета ". Новият притежател на парцела с повърхност 54 декара е компания " Домо Девелопмент " на Христо Томов и Младен Дойков.

Новото предопределение на терена е " свободно застрояване ", а устройствените параметри са височина на постройките до 7 метра, плътността на застрояване до 60%, озеленяване 40% озеленяване, кинт до 1,2. Собствениците възнамеряват да създадат комплекс от 50 еднофамилни и многофамилни къщи, както и здания за публично обслужване. 

Общинските съветници одобриха схемата за застрояване, а също за електрификация, водоснабдяване, канализация и транспортно-комуникационна скица за парцела.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР